Arxiu

Manca de crèdits als emprenedors

Em va agradar molt que algunes botigues del Centre posessin parades al carrer per vendre els seus productes. Va ser una cosa interessant per animar les vendes i em sembla que també ho han fet altres vegades alguns barris de Sabadell. Està molt bé perquè, quan les coses van mal dades, s’ha de fer ús de la imaginació. Aquella dita castellana que diu “el buen paño en el arca se vende” no és pas veritat, s’ha de buscar el client i ensenyar-li el gènere.
També em va agradar llegir al diari que encara hi ha persones emprenedores amb il.lusió que munten els seus comerços. I jo penso que encara n’hi hauria més si els bancs i les caixes complissin una de les seves raons d’ésser, com és facilitar crèdits a les persones amb empenta; però es veu que no és així. I em pregunto de què ens serveix tenir  a Sabadell tantes oficines de bancs i caixes d’estalvis que, a més reben molts diners dels governs, però els diners no arriben amb crèdits ni als autònoms ni a les persones emprenedores. No anem bé i sembla que no es fa res per anar una mica millor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top