Arxiu

Adéu a Unnim

Quan la setmana passada es va fer públic que un gran banc es quedava amb Unnim, em vaig sentir molt trist. Ja no em va agradar que Caixa Sabadell, al seu dia, es fusionés amb la de Terrassa i la de Manlleu, però com que deien que era la solució per sobreviure ho vaig acceptar com irremeiable.
Ha estat una gran pèrdua per Sabadell i les altres dues ciutats. El balanç és que, al suprimir-se 300 oficines, es perdran uns 1.300 llocs de treball. I em temo que l’Obra Social, si és que continua, rebrà una forta retallada. No demano que les campanes toquin a difunts, però sí que els responsables ens diguin alguna cosa als sabadellencs.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top