Arxiu

Crèdits als proveïdors

La decisió del govern de l’Estat de facilitar crèdits perquè els ajuntaments puguin pagar les factures que deuen als seus proveïdors és una molt bona notícia. I el que em sorprèn és que el govern del senyor Rodríguez Zapatero, que tants diners va escampar per fer rotondes i obres que no calien, no hagués tingut aquesta pensada.
I dic que és una molt bona notícia perquè permetrà a molts autònoms, com és el cas del meu fill i d’altres companys seus, que treballaven pels ajuntaments i que estaven a punt de tirar la tovallola perquè bancs i caixes els havien tancat l’aixeta dels crèdits, seguir endavant amb el seu petit negoci, el que no vol dir que les passin bastant magres, però sempre és un respir que els permet continuar tot esperant que en el futur la crisi sigui menys angoixant. Ara esperem que els crèdits que rebran els ajuntaments arribin aviat i que els interessos no siguin exagerats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top