Arxiu

Eurovegas no, gràcies

Es pot entendre que el govern català vegi una oportunitat per a la nostra economia, si són certes les informacions que el projecte Eurovegas podria significar una inversió de 17.000 milions d’euros, 260.000 llocs de treball directes i un moviment de més de 5 milions de turistes. Possibilitats prou llamineres en un temps de crisi i de tanta precarietat com l’actual.
La pregunta central que ens podem fer és si acollir aquesta proposta afavorirà el nostre posicionament estratègic a Europa i en el món i si, finalment, Barcelona i Catalunya hi guanyaran. Ens agradaria ser la sucursal europea del joc?  A més a més, sembla que el magnat Sheldon Adelson, promotor del projecte, vol també modificacions en la nostra regulació en matèria laboral i social, exempcions fiscals i altres exigències per finançar finalment el projecte.
Personalment, crec que no ens interessa tant, ja que Catalunya hores d’ara  és un dels països europeus amb més turisme i Barcelona de vegades sembla desbordada de visitants. Potser no ens cal el turisme de joc: Las Vegas, icona de perversió dels Estats Units, és una ciutat aïllada en el desert. Feliçment, Catalunya no és Nevada, Barcelona no és Las Vegas. Com ens afectaria acollir enmig nostre “el paradís del vici“? No, aquest no deu ser el camí… Eurovegas no, gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top