Arxiu

Tancat per Defunció amplia registres al seu concert a L’Estruch

El renaixement de Tancat per Defunció està tenint una segona –o tercera– vida força intensa en locals petits des del seu retorn al bar El Velòdrom de Cal Balsach, però avui la banda sabadellenca farà un directe més complet a L’Estruch, on estan programats dins la temporada municipal (21h.; 5 euros).
«Aquí ho volem fer diferent, començarem amb una primera part més acústica, amb un piano (Agustí Alonso, de La Dulce Jane) i a la segona part tocarem el que fem habitualment als pubs, més canyero, amb més solos…», ha explicat Jaume Papell, el cantant, guitarrista compositor de la veterana banda de pop-rock sabadellenca.
En aquesta segona part s’afegiran a l’escenari les cantants Elsa Olivet i Marta Baldellou per fer les veus a algunes cançons.
Repàs a la trajectòria
El repertori escollit suposarà un repàs a la trajectòria dels Tancat per Defunció a través dels temes més coneguts dels seus tres àlbums –Sense retorn (1990), Llença-t’hi (1991) i Bevent silenci (1995)– com Somnis sense retorn, Com vols que t’ho diguiLluny dels records, Tancat o Planeta gris.
Cal esmentar que el grup té un altre disc inèdit, Temps de dubtes, on feia un canvi respecte el seu accent rocker d’inspiració nord-americana per incorporar, amb un so més acústic, teclat, violoncel, flautes i alguna influència de la música índia. «Ja fa deu anys que el vam gravar», recordava aquesta setmana Papell. A l’escenari l’acompanyen, com és habitual, Enric Romà al baix, David Torras a la bateria i Joe Blues a la guitarra.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top