Arxiu

La ‘Biutiful Band’ del Llongue

Al marge de la seva aposta en solitari que ja ha presentat a l’Estruch, Josep M. Llongueras, Llongue, va muntar fa cinc anys una banda per unes actuacions més informals en escenaris petits, on té llibertat per combinar un repertori propi i aliè, i oferir sempre algunes sorpreses.
Amb aquest format arriba aquest dissabte (23.30h.) al cicle de concerts dels dissabtes al Griffin (La Segarra, 25). És el que anomena la seva Biutiful Band, i que integren Ricard Álvarez al baix —també exmembre de La Madam—, Oest a la guitarra i Jordi Mourelo a la bateria.
El Llongue explicava ahir que combinaran els formats acústic i elèctric i que, a més de versions dels Beatles o la balada blues Please send me someone to love, de Percy Mayfield (inspirada en la versió dels Animals), recuperarà cançons com Potser en tinc poc de tu, del disc Micos i mones, i bona part del seu material propi a Jocs Prohibits i Els meus amics. Al seu estudi de La Pobla de Montornès, Llongue ja prepara disc nou i produeix altres com el cantautor Miguel Ángel Bueno o Jep Cardona.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top