Arxiu

Dilluns torna «Maragall a casa» amb Jep Barceló

L’actor sabadellenc Jep Barceló va tenir tan bona acollida al seu monòleg Maragall a casa que aquest dilluns reprèn les funcions a Barcelona. Seguiran aquest mateix dia cada setmana a les 20h.
L’espectacle es desenvolupa amb un petit aforament del menjador de la casa de l’escriptor a Sant Gervasi, ara Casa-Arxiu Joan Maragall. El text de Josep Maria Jaumà està construït a partir dels seus articles, poemes i correspondència, i l’obra està dirigida per Dolors Vilarasau amb música de Joan Alavedra (informació i reserves al telèfon 936752057 i a www.maragallacasa.cat).

Al TNC amb «Rei i Senyor»

D’alra banda, Barceló és des d’ahir a la sala petita del TNC amb Rei i senyor, de Josep Pous i Pagès, que dirigeix Toni Casares amb un repartiment on figuren Lluís Soler, Quimet Pla, Carles Romero o Roser Camí, entre d’altres, i amb escenografia del premiat Max Glaenzel. L’obra és un drama sobre una filla obligada a casar-se amb algú que no estima, un pretext per «exposar d’una manera radical, poètica i valenta (èpica) l’acabament d’un món basat en lleis d’autoritarisme secular i la necessitat de la revolta individual com a única opció de vida possible», escriu Toni Casares.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top