Arxiu

Actuarà algun dia a La Faràndula Maria Hinojosa?

Per a tots els admiradors incondicionals i fidels seguidors de la carrera ascendent de la nostra soprano Maria Hinojosa, ha estat un veritable goig el reportatge de Josep Ache (D.S. 20-03-2012) relatant el seu recent debut al Teatre Colón de Buenos Aires, com una etapa més del seu brillant palmarès artístic internacional.
Això no treu que tots els aficionats sabadellencs ens continuem preguntant com és possible que la nostra eminent conciutadana no l’hàgim tingut encara mai en una òpera a La Faràndula. Potser ja és massa tard? Mantenim l’esperança.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top