Arxiu

Estació de Castellarnau

Com a veïna de la urbanització de Castellarnau, a Sabadell, des de fa més de trenta anys, no entenc que avui dia estigui tancada l’estació de Castellarnau de la línia R4 dels FGC.  Tant a Sabadell com a Terrassa estan ampliant la xarxa amb noves estacions, cosa que em sembla molt bé, però per què no obren una estació que funcionava quan érem pocs veïns? Ara, a més d’haver crescut molt aquesta urbanització, ens hem ajuntat amb un nou barri, Can Llonch, immensament poblat.
L’estació tancada des de fa molts anys, encara continua tenint l’habitatge del cap d’estació obert amb el seu jardinet i hort ben cuidats. Als voltants de l’estació també hi ha aparcament per a bastants cotxes. Actualment, per anar  amb tren des de Castellarnau a Barcelona hem d’anar a l’estació de Sant Quirtze del Vallès, perquè la més propera, que és Sabadell Nord, no té aparcament. Tampoc tenim gaire bona comunicació de transport públic per anar a Terrassa.
Tot plegat  és una llàstima, tenint en compte que tenim una estació a la qual podríem anar a peu.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top