Arxiu

Dret a treballar

Sorprenents i colpidores paraules de Pol Vallès al Diari Sabadell del dia 28.03 al “Punt de Vista”
En aquest apartat del diari, el Sr. Vallès responia a la pregunta de si era/és legítim usar la força  per a defensar el dret de vaga.
Aquest senyor es queda tan tranquil i diu que “és del tot justificat emprar la força per tancar empreses en el context actual. Que si quatre esquirols volen anar treballar perjudiquen la resta”. ¿Segur que només serien quatre persones les que voldrien anar a treballar si no es fes ús de la força per part dels piquets i aquests es dediquessin només a informar que, d’altra banda, és com s’anomenen?
Segons vostè, què i quin és el bé comú? Qui és qui marca les pautes del que s’entén com a bé comú? Per què el que proposa un és correcte i el que proposa un altre no? Qui ho decideix?
Qui hi ha darrera les pimes i els autònoms, que d’altra banda són el gruix del teixit empresarial d’aquest país? Que potser no són treballadors amb drets els autònoms? Doncs sí i tant que sí. A banda són emprenedors que es juguen el seu futur econòmic ja que, si no els va bé, el seu futur i el de la seva família quedarà ressentit i malmès per molts anys.
Crec, i vostè també hauria d’estar-ne convençut, que ningú està legitimat per usar la força per a poder imposar res. Per més convenciment que tingui que la seva és l’opció vàlida o correcta. Ningú i menys en democràcia pot fer-ho. En cas contrari, estaríem parlant de feixisme i/o dictadura.
Diu vostè que no fer vaga es una manca de respecte vers la classe treballadora. ¿I no és manca de respecte no deixar treballar a qui vol fer-ho per no creure en el sistema de sindical actual? Qui treballa no és un treballador?
I vostè se la juga?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top