Arxiu

Música en viu

Al final s’ha imposat el seny, l’Ajuntament ha decidit fer marxa enrere i deixarà de cobrar la taxa als bars musicals que ofereixen música en viu. Ja sabem que les arques municipals, per la maleïda crisi, estan eixutes i que es mira d’esgarrapar alguns euros d’allà on poden, però aplicar un impost de més de 1.100 euros a aquesta activitat em sembla excessiu i no tots els locals s’ho poden permetre. Està clar que amb aquesta activitat els bars musicals no es faran rics, però als que hi anem per esbargir la boira de tants problemes com tenim ens permet passar una bona estona, sense haver de fer massa despeses. A més, considero que la música en viu ha de tenir un tractament com el que és, una activitat cultural de la que en gaudeix cada vegada més gent.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top