Arxiu

Poda d’arbres

En resposta a la carta publicada el passat 11 d’abril en aquesta mateixa secció per Mercè Masip, m’agradaria aclarir que en la meva carta del 31 de març en cap cas no vaig dir que aquest any tampoc es podaran els arbres del carrer de Vilarrúbias. Per contra sí que feia esment als arbres de la Rambla i als del carrers Calderón i de Samuntada.
També he de dir que els arbres dels carrers es poden segons un criteri tècnic. En aquest sentit, els del carrer de Vilarrúbias no presenten avui cap deficiència de manteniment prou substancial per justificar-ne la poda.
En els  arbres en què hi pugui haver alguna incidència puntual, s’anirà solucionant com més aviat millor, com s’està fent a tota la ciutat, amb l’equip fix de manteniment de l’arbrat viari, una vegada ja hagi finalitzat la campanya de poda vigent.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top