Arxiu

Gasolina

Justament el dia de l’any en què hi ha més deplaçaments en començar les vacances de Setmana Santa, la gasolina va arribar a un preu récord. Mica en mica ens van ofegant. Està clar que caldria buscar alternatives que permetessin no haver de dependre tant del petroli perquè l’increment d’un bé tan bàsic per la nostra societat incideix en tots els productes. Amb aquesta pujada, a la que cal afegir-hi la del gas, del corrent elèctric, etc. fan que ens resulti cada dia més difícil arriar a fi de mes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top