Arxiu

Drama misteriós amb acrobàcies

Foto: Ll. Franco

Tot i utilitzar acrobàcies i un titella, L’estança no és un espectacle per nens ja que té un fort ingredient dramàtic, basat en un conflicte de parella. S’hi suma un toc fantasiós i una mica inquietant, amb aquest titella àlter ego de Raül Grau, amb el qual juga a les dues cares del mirall i s’acaba barallant.
Per això l’acròbata sabadellenc presenta com a «teatre visual» la seva proposta, que va tenir una bona entrada de públic dissabte passat a L’Estruch. No era un dia gaire afortunat –Grau es va lesionar un turmell a l’assaig i va haver-hi confusió a taquilla amb les entrades– però la funció es va salvar dignament, amb la presència entre el públic de Joan Lluís Bozzo, que ha assessorat la companyia. Núria Olivé manipula el misteriós titella i Inès Guàrdia, la ‘partenaire’ del sabadellenc, aporta un poètic aeri de tela sobre la banyera al muntatge, dirigit per Carles de la Rosa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top