Arxiu

Lieder Càmera va omplir La Puríssima amb un emotiu recital

Foto: Lluís Franco

«Mà de Mestre», títol d’un concert dedicat al músic Manuel Oltra amb motiu que enguany bufa les 90 espelmes, va omplir tota l’església de La Puríssima –unes 250 persones– diumenge passat a la tarda amb el nivell de professionalitat de Lieder Càmera.
El cor de cambra sabadellenc que dirigeix Xavier Pastrana va aconseguir emocionar els assistents i en especial al propi Manuel Oltra, que va sorprendre a darrera hora amb la seva presència, no anunciada. El regidor de Cultura sabadellenc, Joan Carles Sánchez, i altres membres del Consistori, no es van perdre la cita.
El repertori, que el cor repetirà aquest diumenge a Palau de la Música, es va obrir amb Capvespre, de Joaquim Serra sobre un poema de Carles Soldevila, i va continuar amb Confidència (J.Serra/Carles Sala), arranjat per Manuel Oltra, i els textos sobre poemes xinesos L’aire daurat, de Marià Manent, amb música de Lamote de Grignon.
La primera part es va completar amb les músiques de Manuel Oltra Amor mariner (Pere Quart), Nadal (Joan Salvat-Papasseït) i Romance (García Lorca). Especialment significativa va ser la segona part amb el Bestiari de Pere Quart, una dotzena de peces d’Oltra que rarament es senten senceres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top