Arxiu

Risc financer

Qualsevol persona de mitjana edat coneixerà el cas de persones que es van jubilar als 65 anys i poc després morien, de manera que havien passat tota la seva vida treballant, i morien sense cost per a la Seguretat Social. Ara, la longevitat, segons el parer de l’FMI, no és un èxit social sinó un risc financer que cal conjurar per la via de rebaixar les pensions i pagar cada un una jubilació privada. Ja només qualificar els pensionistes de risc financer sona a poc respectuós, encara que dels tecnòcrates es pot esperar qualsevol cosa. El veritable perill per a tots vindrà quan decideixin acabar amb el risc econòmic que representen els jubilats per mitjans més expeditius.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top