Arxiu

Ocupació de la via pública

En resposta a la fotografia publicada en el Diari de Sabadell, a la secció “El carrer”, el passat dimarts 17 d’abril, us informem que el Servei de Seguretat Ciutadana i el grup d’inspectors d’Espai Públic porten a terme inspeccions habituals de les terrasses per tal de comprovar que les ocupacions s’adeqüen a les llicències autoritzades i a l’Ordenança municipal d’ocupació de les vies i espais públics de Sabadell. I, quan escau, sancionen els establiments que incompleixen la normativa. Així mateix, a la Rambla es fan inspeccions contínues de les terrasses instal·lades i en aquesta via totes les ocupacions de taules i cadires s’ajusten a la normativa i disposen de la llicència perceptiva.
Fruit d’aquesta tasca d’inspecció el darrer trimestre de l’any 2011 es van detectar diverses incidències i la Policia Municipal va aixecar-ne acta. A més, es van iniciar 5 expedients sancionadors als establiments que en aquell moment no tenien la llicència de terrassa corresponent.
Així mateix, la Policia Municipal va advertir de la necessitat d’ajustar-se als metres autoritzats els propietaris de quatre terrasses que en aquell moment ja disposaven de la corresponent llicència de terrassa.
L’Ajuntament de Sabadell vetlla constantment perquè sigui possible l’ús de la via pública en les seves diferents variants, tant per al gaudi dels veïns com el dels comerciants que ofereixen serveis a la ciutadania. Malgrat això, és inevitable prevenir alguns actes incívics o excessos en els usos autoritzats, tot i que continuem treballant cada dia per tal d’evitar aquests comportaments.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top