Arxiu

Defensors de l’ordre públic

Dia sí, dia també, ens assabentem de les moltes accions violentes, delictives i incíviques d’alguns individus que tenim al nostre entorn. Fa uns dies, per exemple, i és sols una mostra, el D.S. deia “Cae una banda de iraníes que simulaban ser policías para poder asaltar a turistas” i la crònica negra no s’atura sinó que va creixent. Està clar que, davant d’aquesta situació que ens fa anar pel carrer, sobretot al vespre, amb certa por, les autoritats han de fer tot el possible per garantir la pau ciutadana. I és per això que no comprenc que, quan el conseller Felip Puig i el ministre Fernàndez Díaz proposen endurir els càstigs i les sancions als qui delinquexen, surtin alguns inconscients oposant-s’hi i invocant no sé quins drets dels detinguts, tot oblidant els drets que tenim els ciutadans honestos. Ni tampoc entenc que encara hi hagi animadversió contra els policies i mossos, que vetllen pel compliment de les lleis que ens beneficien a tots, menys als delinqüents està clar. Alguns s’ho haurien de fer mirar.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top