Arxiu

El nostre Ripoll

Tots ja sabem que el nostre Ripoll no és un d’aquells rius que permeten enorgullir-se pel seu cabal ni dels que fins i tot completen del nom de la població, com ara Sarrià de Ter o Mora d’Ebre. El Ripoll és un riu humil, però és el nostre i cal cuidar-lo, com s’ha anat fent els darrers anys, ja que es trobava en un estat deplorable. Ara està molt millor i fa bo de passejar-hi. Per això vull felicitar l’ADENC per convocar-hi la gent i sensibilitzar el sabadellencs sobre la necessitat de preservar-lo i cuidar-lo.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top