Arxiu

Rebost Solidari

Les persones que no entenem d’economia perquè tampoc no tenim diners per moure’ns en aquest món i al més que arribem és a tenir una llibreta d’estalvi, quan sentim que parlen de l’Ibex, de la prima de risc, d’accions subordinades i altres paraules que actualment estan tant en boca dels entesos, pensem que tot això pertany a un món que no és el nostre, que no ens afecta. Però som molts els que, per la crisi, anem descobrint que tot això és com quan posàvem una darrere l’altra les fitxes del dòmino i anaven caient totes. Vull dir que sí que ens afecta la marxa de l’economia. Tot comença a dalt,  amb  aquelles paraules que no entenem, però va baixant fins arribar als de més avall, al últims de la filera que, com sol passar sempre, són els que en surten pitjor parats.
M’he adonat d’això al llegir al D.S. que la demanda d’aliments per part de persones necessitades ha crescut a Sabadell un 75% en només un any. I que el Rebost Solidari atén 1.900 famílies que no poden comprar els aliments més necessaris. I això passa aquí mateix, a Sabadell, no a una zona miserable de l’Àfrica.
Per això crec que els sabadellencs, que sempre hem dit que som solidaris, hem de fer tot el que puguem per donar un cop de mà a aquest veïns nostres que ho estan passant tan malament i col.laborar en la recollida d’aliments pel Rebost Solidari que s’està fent aquests dies. Pensem que el que avui pateixen altres persones, tal com van les coses, qualsevol dia també ens pot passar a nosaltres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top