Arxiu

Canvi de rumb a França

Acabo de sentir per la televisió que a França ha guanyat les elecciones els senyor François Hollande i haig de dir que, una vegada més, admiro els francesos perquè, en cada moment, sobretot en els difícils, són capaços d’elegir la política més convenient pels interessos del seu país. Era lògic buscar una alternativa, després de veure que les mesures econòmiques de Sarkozy-Merkel no funcionaven. Potser ara les coses canviaran, i no sols a França, i s’intentarà compaginar austeriat i creixement, sense exageracions.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top