Arxiu

Flors a la carretera de Matadepera

En una carta publicada en aquesta secció del D.S, el passat divendres dia 4, la senyora Mª J. Gil es lamentava que a la carretera de Matadepera ara no penjaven les flors de les jardineres dels fanals que l’Ajuntament havia posat feia uns anys. Fins aquí res a dir.
La seva pena per la manca de les flors no les atribueix a qui les va posar innecessàriament, sinó a la insensibilitat de “algun partido político que no hacía más que criticarlo”.
Aquesta senyora deu desconèixer que mantenir les flors ens costaven, ni més ni menys, que 240.000 euros anuals i que en cinc anys les flors penjades als fanals han costat a la ciutat, o sigui a la butxaca de tots els sabadellencs, 1.300.000 euros.
Potser aquesta senyora ja li està bé que el govern del senyor Bustos hagi malgastat aquesta quantitat de diners en una despesa del tot prescindible, però a altres persones el que ens entristeix és que per culpa de malgastar aquests, i molts més diners de tots, ara l’Ajuntament estigui endeutat fins al capdamunt, no pugui pagar els proveïdors, hagi de pujar els impostos, o que no tingui diners per finançar serveis bàsics com les escoles bressol, l’escola de música, etc.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top