Arxiu

Gossos perillosos

L’Ajuntament de Sabadell ha multat amb 5.000 euros dos propietaris de gossos considerats pelillosos perquè els portaven pel carrer sense morrió i sense lligar.
En llegir-ho, he recordat una entrevista que li van fer a un home que havia estat pres al penal del Puerto de Santa María i, en preguntar-li si, quan algun reclús somiava en evadir-se, comptava molt la por als guardiacivils que els vigilaven. I l’home va respondre: “Por als guàrdies no en teníem perquè sabíem que s’ho pensarien molt abans de disparar un tret; la por era als gossos que els acompanyaven, que aquests no saben de lleis ni tenen manies”.
És a dir que anar pel carrer amb un gos d’aquestes races és el mateix, o potser pitjor, que anar amb una arma a les mans. Bé, doncs, per la multa, però el que no entenc és per què es permet que els criïn i els venguin a qualsevol.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top