Arxiu

Màquines expenedores de targetes multiviatge

Seria molt d’agrair que, dins de cada autobús de la T.U.S., hi hagués una petita màquina expenedora de Títols de Transport de 10 viatges. Així no s’haurien d’adquirir a una oficina bancària o d’una caixa d’estalvis (cada cosa s’ha de vendre al lloc on toca vendre-la), tot i que voler adquirir avui en dia una targeta de 10 viatges per usar-la als autobusos de la T.U.S, a una oficina de “UNIM”, abans Caixa Sabadell, ara és del tot impossible. Diuen que ja no en venen, i no diuen el perquè. I au! Tira cap un altre cantó, fins a trobar un lloc que en venguin!
A més, i si no vaig errat, de despatx fix de venda de Títols de Transport multiviatge, jo només en conec un: el que hi ha adossat a la Casa Duran, al carrer de La Borriana, o potser és la Placeta del Pedregar? Si els possibles viatgers que viuen a l’extraradi han d’anar al Centre per comprar una targeta multiviatge, no troben que ho tenen bastant malament? Necessitem la targeta multiviatge dins l’autobús en el moment en què hi pugem. Si no hem pogut anar a comprar-la a un banc o a una caixa que en vengui i que de vegades queda molt lluny de casa, crec que trobar-se la màquina expenedora dins l’autobús fóra tot un encert i un motiu menys de preocupació pel sofert usuari.
I que no em surti ara el ciutadà de torn dient que les targetes multiviatge les podrien vendre els mateixos conductors. Deixem que els conductors facin la seva feina, conduir i fer de cobradors que Déu n’hi do, tot i que no estic d’acord que els conductors facin al mateix temps la tasca de cobradors.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top