Arxiu

Escoles bressol públiques

Sóc avi. Tinc dos néts que fins ara anaven a la guarderia, bé, a l’escola bressol com n’hi diuen ara. Per sort la meva filla treballa i el meu gendre també. Per sort, en els temps que corren! Però ara es veu que el Govern, aquest que es diu “dels millors” també vol fer la guitza a les famílies. No en tenim prou amb les retallades a les escoles, o amb totes les desgràcies que estan fent als hospitals? Es veu que no. Es veu que ara també volen que les famílies que per sort tenen un treball es vegin obligades a fer filigranes per poder treballar i ser pares alhora.
A Sabadell hem estat afortunats i hem tingut un alcalde i un govern responsable, que els últims anys s’ha preocupat per les famílies. S’han fet molts esforços perquè molts barris tinguin escoles bressol públiques i això ha ajudat molt a persones com la meva filla. Ara però, es veu que la Generalitat no vol seguir pagant la part que fins ara pagava i, per tant, això ha de repercutir en un increment de les quotes de les famílies. Com sempre, aquest “govern dels millors” retalla dels qui més ho necessiten, de la gent treballadora que fa el que pot per no perdre la feina i seguir pujant els fills. Crec que tots plegats s’ho haurien de fer mirar una mica…
Jo, per suposat, entenc que cal ser austers i aplicar una contenció però de cap manera es poden retallar drets ni serveis que són bàsics perquè la nostra societat funcioni.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top