Arxiu

Puntualitzacions a una entrevista

A la vista de l’entrevista que em va realitzar el senyor Víctor Colomer ( D.S. 15-05-12) voldria fer les següents puntualitzacions:
1.- Que algunes de les meves opinions han estat publicades de manera descontextualitzades i, per tant, han perdut el seu sentit original.
2.-Com exemple de l’anterior podria citar les següents frases: “Es confon tot, però el hip-hop no és de gays”. La meva intenció al respondre aquesta pregunta era deixar clar que en el hip hop i en la dansa en general no importa ni l’orientació sexual ni el gènere. La dansa és quelcom universal i de tothom que la respecti i la disfruti.
3.- Titular “Sabadell està fora del hip hop”. Aquest titular mai ha estat mencionat per mi de manera literal. El fet que en el campionat, segons l’organització, només hi hagués un grup de Sabadell competint ha conduit erróniamente a la conclusió de pensar que a Sabadell no es preparen grups per la competició. Però podem trobar molt bon hip hop a moltes escoles de Sabadell.
4.-    Per últim, vodria manifestar el meu absolut respecte pel col.lectiu gay, ja que no solament  no ha estat la meva intenció transmetre cap opinió despectiva envers aquest col.lectiu sinó que, a més a més, condemno enèrgicament tota expressió d’intransigència, despreci i discriminació que faci referència a l’orientació sexual de qualsevol persona. Com amant de la Cultura Hip Hop en totes les seves vessants, vull una bona difusió i coneixement d’ella.
Moltes gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top