Arxiu

Igualada premia la novedosa màgia de «La asombrosa historia de Mr. Snow»

Foto: www.cescgarsot.com

Amb una puntuació de 9,40, La asombrosa historia de Mr. Snow, del mag de Badia del Vallès Antonio Díaz, ha estat el més valorat pel públic de la 23a Mostra d’Igualada, on s’ha emportat el Premi Fundació CatalunyaCaixa al millor espectacle. El guardó, dotat amb 2.000 euros, el rebrà demà al migdia a l’Ajuntament de la capital de l’Anoia.

L’originalitat i la qualitat de La asombrosa historia de Mr. Snow, l’últim espectacle en solitari de l’ex-Abbozzi Antonio Díaz, ja ha passat amb èxit per Barcelona i més recentment pel festival FETEN, però a la Mostra d’Igualada acaba de merèixer un important reconeixement.
Gràcies a la votació del públic, el muntatge que dirigeix Eva Maestro ha guanyat a la Fira de Teatre infantil i juvenil de la capital de l’Anoia el Premi al millor espectacle Fundació CatalunyaCaixa, col·labordora del certamen.
En segona i tercera posició van quedar, respectivament, La Perla 29 i el seu espectacle teatral Tot assajant Cyrano, o el dia que l’actriu arribà massa aviat, protagonitzat per Rosa Gàmiz i dirigit per Oriol Broggi, i la proposta Sona Bach de l’Auditori amb arranjaments musicals del saxofonista de jazz Llibert Fortuny.
Seu a Sabadell
Antonio Díaz, que té estudi i seu de la companyia ara a Sabadell, és un jove mag de Badia del Vallès que es va donar a conèixer amb la companyia Abbozzi (Premi Nacional de Màgia) pel seu toc desenfadat, humorístic i ‘indie’, juvenil però alhora de gran factura tècnica.
A La asombrosa historia de Mr. Snow vertebra uns números molt atractius a través de la història d’un suposat mag de 100 anys, amic de Houdini i de John Lennon, que fa un repàs a la seva vida entrevistat per Juanjo Pardo.
El lliurament del premi de la Mostra d’Igualada està previst per demà dimecres al migdia a l’Ajuntament d’aquest municipi.

Pels que encara no hagin vist La asombrosa historia de Mr. Snow –que encara no té data prevista per venir a Sabadell– aquest mateix divendres torna a aixecar el teló al Teatre Alexandra de Barcelona, on ja fa setmanes que té bona acollida.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top