Arxiu

La ballada 1.000 va ser una festa

Foto: Ll. Franco

Algunes gotes van fer perillar la ballada número 1.000 de la història de l’Esbart Sabadell Dansaire, però amb sort les seccions d’infantils, juvenils i Cos de Dansa van poder acabar el repertori, amb un esclat de serpentines vistós pel pasdoble «Toc de festa» i les desenes de globus amb el logo i el lema de la jornada que van posar color a l’esdeveniment.
La trobada de la Plaça de l’Argub de diumenge, al Parc de Catalunya, va reunir dansaires des dels 5 fins als 84 anys, tot un èxit de convocatòria que va aconseguir fer participar col·laboradors de moltes èpoques i que va culminar amb la bufada de les espelmes de xocolata, oportunament devorades tot seguit.
Quant al repertori, es van oferir L’Esquerrana de Castellciutat (infantils), el Ball de Cintes de les Preses (juvenils), les Coques de Prades (Cos de Dasa), el Tararot de Tàrrega (infantils), la Quadrilla de Granollers (juvenils) i la Jota Rapitenca de Sant Carles de la Ràpita (Cos de Dansa)

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top