Arxiu

Un bon Aplec!

Dilluns de la setmana passada, la Salut es va tornar a omplir. Feia goig, la veritat. Gent amunt i avall, alguns que pujaven caminant, d’altres corrent, els gegants, els Saballuts… Canalla i gent gran… A la Salut es respirava festa i també orgull sabadellenc. I és que en els temps que vivim, festes com aquestes ens recorden d’on som i qui som. Sí, ja ho sé que alguns creuran que podem prescindir d’aquestes Diades, que ens les podríem estalviar, que s’ha de retallar… Doncs jo sóc dels que penso que no, que cal tenir-les i gaudir-les. Per això crec que és merescut agrair Els qui les fan possible, des de l’Ajuntament fins a totes les entitats que participen per fer possible la festa. Perquè el que cal és tenir ganes de fer una cosa entre tots. De fer una festa nostra. Felicitats!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top