Arxiu

Aclariments de Promoció del Transport Públic (PTP)

La PTP (Promoció del Transport Públic) vol puntualitzar alguns punts de la notícia publicada al D.S. del passat 17-5-12 sobre el Pla Sabadell 2×2020 de millora del transport públic a la ciutat:
1.-La PTP no proposa un tramvia per la Rambla. La proposta del TramVallès preveu dues línies a la ciutat: una seguint la Gran Via provinent de Badia i l’altra seguint l’eix de la Carretera de Barcelona/Terrassa provinent de Barberà del Vallès i Terrassa. El tramvia per l’eix central seria òptim en termes de demanda però comportaria eliminar l’exclusivitat per vianants de diumenges i festius o, per contra, hi hauria una infraestructura inutilitzada més de 1/7 part dels dies de l’any. El que sí que proposa la PTP és que  la Rambla, Passeig i Via Massegué siguin carrers exclusius per autobusos, taxis, veïns i serveis, i no que es tanqui la Rambla als autobusos, tal com diu la notícia.
2.-En la notícia es diu que la crítica principal de l’estudi recau en la TUS, cosa que no és certa. En el propi estudi i en els actes de presentació del pla es deixa clar que l’ocupació del servei actual és bona, i que el principal problema és que falta més oferta i més velocitat comercial. La PTP considera que la TUS és un model social cooperatiu d’èxit, donant un grau de productivitat, fiabilitat i economia en el servei en benefici de la ciutadania de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top