Arxiu

L’alcalde als barris

Havia vist a la premsa que l’alcalde estava constantment visitant els barris, però jo no me l’havia trobat mai. Pensava… serà veritat? O és que només va a alguns barris? Doncs no! l’altre dia estava passejant amb el meu gos i em vaig trobar l’alcalde al costat del Mercat de la Creu Alta. Estava amb un altre regidor, parlant amb la gent i escoltant les seves preocupacions. Em vaig acostar i li vaig preguntar sobre les obres dels Ferrocarrils. Ell em va contestar i em va explicar tot el que s’està fent des de l’Ajuntament per aconseguir que s’acabin les obres.
Em va agradar poder parlar amb ell i perguntar-li directament perquè moltes vegades sentim gent que parla molt sense saber la veritat i sense tenir tota la informació directament. També li vaig agrair que es preocupés per tots els barris de la ciutat, i entre ells, la Creu Alta, que els últims anys ha millorat molt.
Gràcies i que segueixi així. Que els ciutadans volem un alcalde que es preocupi per nosaltres i pels nostres problemes i que ens visiti allà on fem vida cada dia.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top