Arxiu

Agraïment als professionals del Hospital Taulí

El dijous,  dia  10 de maig, van operar la meva filla Janina d’un any d’edat al Hospital TaulÍ de Sabadell. La Janina patia una malformació pulmonar congènita, que vam detectar durant l’embaràs. No puc aprofundir en aspectes tècnics, però sí dir que  em sembla molt complexa l’operació que van dur a terme: obrir a un nen tant petit , extirpar una part del pulmó a cor obert i posteriorment tancar i rehabilitar la nena.
No cal ni dir que el tracte rebut va ser extraordinari per part de tots els professionals d’aquest hospital i la rehabilitació està sent  estupenda: dissabte encara estava a l’UCI i diumenge ja estava a casa caminant. Ara que es parla tant de retallades penso en la sort que tenim de viure on vivim i disposar d’aquest professionals i les seves mans. Per uns pares com nosaltres això sí que es un regal diví i sempre estarem agraïts.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top