Arxiu

He sentit vergonya aliena

He vist que CiU de Sabadell va muntar una activitat per recaptar fons per a la Marató de la pobresa de TV3 i vaig sentit vergonya aliena. No entenc com una gent que des del Govern català retallen gastos socials i provoquen pobresa, ara recullen quatre euros per un muntatge per calmar la seva mala consciència. He arribat a llegir que CiU ha demanat a l’Ajuntament de Sabadell que no es gasti diners fent coses que són obligació de la Generalitat. Aleshores, qui ha de donar suport a la gent que pitjor ho està passant? Si la Generalitat de CiU retalla i provoca pobresa, només falta que CiU no vulgui que l’Ajuntament atengui les persones que viuen aquesta pobresa. Si CiU vulgués lluitar de veritat contra la pobresa, no farien falta maratons de TV3 contra la pobresa. Tanta doble cara m’indigna!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top