Arxiu

Els Saballuts mantenen el llistó de vuit a la Plaça de la Creu Alta

Foto: Lluís Franco

Amb dia de sol i calor intensa, en què el púbic es disputava les poques ombres a la Creu Alta, els Castellers de Sabadell no van tenir cap problema en repetir, diumenge, la millor actuació de la temporada i reafirmar la plaça en els castells de vuit.
Tot un èxit que va coincidir, en el marc de la Festa Major, amb la inauguració prèvia de la placa commemorativa d’aquesta primera fita, ara fa un any. Cal recordar que fins a aquell moment els vuit pisos només s’havien aixecat a Sabadell a la Plaça de Sant Roc.
Aquest cop els Saballuts van estrenar la jornada amb un ferm 4 de 8 i, després de les respectives torres de 7 dels Castellers de Terrassa i els Bordegassos de Vilanova, van regalar un 3 de 8 perfectament descarregat que va fer pujar molt els ànims de la colla local.
Amb el 4 de 7 amb agulla dels egarencs i el 5 de 7 dels Bordegassos, els de la camisa verda van donar pas a un 5 de 7 en tercera ronda. Segons assenyalava el cap de colla, Martí Rovira, «hem sacrificat la torre de 7 i la reservem per d’aquí un parell de setmanes, quan es podrà treballar encara més i tindrem moltes més garanties d’èxit».
L’actuació, que s’havia obert amb els pilars de 4 de les tres colles, es va acomiadar amb dos pilars de 5 simultanis dels Saballuts. Les colles convidades van completar el dia amb un 3 de 7 i un 4 de 7 amb agulla, respectivament.
Les properes actuacions dels Saballuts seran el 2 de juny al Poble Sec de Barcelona i el 10 de juny a Sabadell, o tot apunta que es veuran més castells de vuit pisos.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top