Arxiu

Les obres de la recollida pneumàtica

Aquests dies, si ens movem pel Centre, no parem de trobar carrers en obres. Segons he pogut saber, es tracta de les obres per fer la recollida pneumàtica de les deixalles, un sistema que permet treure contenidors dels carrers. El que em va sobtar més va ser que les obres es fessin en plena crisi. Alguns retallen i nosaltres fem obres? (vaig pensar…). Però sí, ara és quan calen, si això ens ha de permetre estalviar diners en un futur molt proper. He llegit a aquest diari que l’eliminació de contenidors del pas dels camions de deixalles per tota la zona, permetrà estalviar 300.000 euros l’any a l’Ajuntament. També he pogut llegir que la major part de les obres les paga la Unió Europea. Per tant, una altra bona notícia. En plena crisi s’ha de posar imaginació per poder tirar endavant i garantir que els pobles i ciutats funcionin. Aquest nou sistema, i l’estalvi que comportarà, segur que ens beneficiarà. Ara, els qui vivim al Centre haurem de patir les obres durant uns mesos més, però és pel bé de tots.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top