Arxiu

Una de freda i una de calenta

Començarem per la calenta. Darrerement podem veure publicats en aquest diari, articles i cartes de moltes persones que lloen les actuacions dutes a terme pel personal del nostre hospital de referència. Em refereixo naturalment als metges, infermeres i tot el personal de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Això ens ha d’omplir a tots els sabadellencs d’un lògic orgull doncs, malgrat les retallades que malauradament han calgut fer a la nostra Sanitat, darrere de cada professional sanitari encara hi ha un persona que, en el moment de l’acte mèdic, pensa més en el malalt que en els problemes d’altra mena que pugui tenir. En aquest mateix sentit he sabut de fonts contrastades que, degut a la bona gestió que porta a terme l’Hospital Taulí, aquests darrers mesos s’han fet uns estalvis considerables en les despeses hospitalàries i que part d’aquests diners s’han revertit en les condicions econòmiques del seu personal. Si es així, cal felicitar el nostre Hospital per partida triple: excel·lents serveis, bona gestió i sensibilitat laboral.
Ara la freda. Aquest dies la TUS celebra el seu trentè aniversari. Hem llegit també a la premsa tot un seguit de felicitacions per a l’empresa concessionària dels autobusos urbans. Malgrat això, hem de fer un retret que no crec desmereixi aquesta celebració. Es tracta del servei d’informació o de panells que hi ha a les parades. Segur que la majoria funcionen correctament, però els panells de les dues parades de l’Estació del FCG de la Plaça Clavé, des de la seva instal·lació fa més d’un any, estan maleïts, ja que no hi ha manera que vagin dos dies seguits. Tal vegada és tracta d’un fet puntual o potser de mala sort; darrerement ja fa més de tres mesos que romanen apagats del tot. Potser ara que la TUS està de celebració voldrà posar la cirereta al pastís i donarà instruccions a l’empresa que fa el manteniment perquè reparin o substitueixin d’una vegada per totes aquests indicadors. Com es pot constatar, és un fet conegut que els nostres dirigents municipals estan molt amatents a aquestes cartes, per tant també els hi agrairíem fessin arribar al concessionari aquesta incidència del servei de la TUS.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top