Arxiu

La Faràndula acomiada la Ventafocs i portarà la Blancaneus al Poliorama

Foto: Ll. Franco

Un públic entusiasta ha acomiadat aquest cap de setmana la reposició de La Ventafocs a càrrec de la Joventut de la Faràndula, una adaptació de Quim Carné en format de musical –protagonitzat per Alba Valero (Ventafocs) i Jaume López (Príncep Enric)– que ha tornat a exhibir les virtuts del seu estil modern.
Amb alguns personatges molt caricaturitzats, com les germanastres de Jèssica Martín i Cristina Barbero, o un rei artista amb molta ploma (Francesc Rocamora) que es marca un ‘set’ de cabaret amb salsa i un cos de ball que sembla tret del Molino, aquesta Ventafocs ha repetit un èxit de públic en la tercera vegada que es presentava. Amb una mitjana d’uns 500 espectadors per funció, acaba d’afegir uns 3.000 als 9.200 que ja l’havien vist. El global de la temporada és de 600 persones per funció. El muntatge compta amb música de Joan B. Torrella i coreografies de Montse Argemí, de l’escola Bots.
Al Poliorama
D’altra banda, l’entitat ha confirmat que tornarà al cicle familiar «Viu el teatre» del Poliorama de Barcelona, on ja van portar El món del Màgic d’Oz fa uns quatre anys. Aquest cop serà amb La Blancaneus. La versió escrita i dirigida per Albert Gonzàlez i Alba Valero es presentarà el 21 i el 28 d’octubre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top