Arxiu

L’Escola Creu Alta mostra la seva vitalitat amb Beatles i els Vakomba

Diversos cors i grups musicals sorgits de l’Escola de Música Creu Alta mostren periòdicament la vitalitat d’aquest centre de l’avinguda Onze de Setembre, i el passat cap de setmana hi van haver dos bons exemples.
Divendres el cor de joves Vakomba, dirigit per Mariona Sànchez, va omplir l’auditori de l’Espai Cultural Unnim amb gospel, música litúrgica, bandes sonores o ritmes ètnics. És el còctel estilístic del seu espectacle «No té sentit o… no t’he sentit», que aquests joves cantaries d’entre 15 i 25 anys vertebren amb unes reflexions plantejades des d’una veu en off.
Dos dies més tard, diumenge, els alumnes de cant modern de l’Escola omplien el bar El Velòdrom del centre cívic de la Creu Alta amb un recital dedicat als Beatles. Temes com Help, Hey Jude, Ticket to ride, Julia o Something van sonar amb una vintena d’alumnes dirigits per les professores Julianne Heinemann i Clara Sallago i acompanyades pels també professors Toni González (guitarra), Marc Thió (bateria), Carles Rambla (baix) i Eduard Font (teclats).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top