Arxiu

Un regal al personal del Taulí

Benvolguts, benvolgudes,
Em dic Roser Goset i Puig, vaig ser operada el passat dijous, 31 de maig d’una histerectomia total laparoscopica a l’hospital Taulí de Sabadell.
Un cop a casa, tot recuperant-me de la intervenció, us faig arribar aquest correu per agrair el suport, l’atenció, i la professionalitat acompanyada de respecte i tendresa que he rebut per part de tot l’equip que m’ha tractat.
Encara que en la primera visita i degut -suposo- a que encara no havia assimilat el diagnòstic, les paraules del cirurgià em van semblar una mica fortes, pel to i la forma, dedueixo que són fruit del que per a ell és una qüotidianitat. Un cop passat tot i a la vista del resultat he constatat que hi ha un equip molt bo i excel.lents  professsionals en la seva especialitat.
Vull fer esment especial a les infermeres de la planta baixa de Santa Fe, i concretament les de la nit, la Dolors, la Juani… amables i carinyoses, també la Teresa del torn del matí, que abans de marxar em va explicar amb tota cura, què havia de fer per a recuperar-me millor. A totes elles i també al personal dels consultoris: Ecografies / Resonancia / Analíques / etc etc. moltes, moltes gràcies!!!!
La meva feina des de fa més de 15 anys consisteix en dirigir el centre Espai Obert, on fem classes destinades al benestar de les persones: Ioga, Tai-Txí – Txi-Kung, Pilates, Dansa Oriental, Microgimàstica, Relaxació-Meditació… a més de cursos, conferències, consultes individuals i més… enfocades a ajudar a trobar pau, serenor i tranquil·litat en la nostra vida diària.
Conscient de tota la càrrega i estrès que porteu els professionals que us dediqueu a l’atenció i guariment de les persones, vull fer-vos un regal: Us convido a tots, prèvia identificació com a treballadors de l’Hospital Taulí, a fer un mes de qualsevol activitat que trieu a les nostres instal.lacions de manera totalment gratuïta. Un cop passat el mes, en tornem a parlar…
Podeu començar quan vulgueu, ja sigui ara o pel curs vinent (setembre) i encara que de moment estic de baixa laboral, la persona que em substitueix – en Josep – sap ja d’aquesta mesura i us en facilitarà el tràmit.
Espero i desitjo veure-us fora de les instal.lacions hospitalàries i agrair-vos un cop més, la vostra inestimable ajuda i suport. Sóc conscient que ha sigut un parèntesi en la meva vida, que sens dubte en sortirà reforçada, ja que com dic als meus amics i familiars, no vull anar-m’en al cel, sino Fer el cel aqui a la terra!
Amb afecte,

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top