Arxiu

El Màgic Andreu, la Banda i una orquestra actuen avui pel Rotary

La fundació privada Atendis i l’Associació Pro Disminuïts Psíquics de Sabadell i Comarca (APDP) seran les receptores dels fons recollits avui la II Gala Solidària de Rotary Club Sabadell, que comptarà amb les actuacions del Màgic Andreu, la Banda de Sabadell –dirigida per Bernat Castillejo– i l’orquestra de Swing Do-Re-Mi-Fa-Sol-La… Swing!. La cita és al Teatre La Faràndula aquest vespre (21.30h; 15 euros). Les entrades es venen a la taquilla del Principal i al mateix teatre abans de la funció.
La Fundació Privada Atendis/APDPSC és una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, dins l’àmbit territorial de la Comarca del Vallès Occidental.
La Gala compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i l’Obra Social «La Caixa»

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top