Arxiu

Sorprenent condol

Entre les moltes cartes de condol rebudes per la mort del nostre pare, m’ha sorprès, i molt, a l’igual que a la resta de la meva família, trobar-nos-en una de més especial, enviada per un despatx d’advocats, en la que després d’unes ratlles de protocol·lària condolença posava de manifest un ampli i minuciós ventall d’ofertes relatives a qüestions legals que es poden requerir o necessitar en casos  com el que ens ocupa.
En primer lloc, cal agrair la molèstia que es prenen aquests professionals de l’advocacia, enviant-nos les línies dedicades a intentar reconfortar la família  que passa pel tràngol d’un dol, tot i que resta ben clar el toc d’un argument rigorosament burocràtic, sens dubte amable i correcte i, segurament també repetitiu, ja que m’imagino ho deuen fer a totes les famílies que perden un ésser estimat i que figuren en les llistes de defuncions i en les esqueles publicades al diari. En segon lloc, felicitar aquests senyors per la seva idea promocional en quant als serveis que ofereixen. Una manera o un sistema que em recorda l’estil “carnegista”.
De fet, i tenint en compte els complicats temps que vivim, hom s’ha d’espavilar per tirar endavant i buscar alternatives i mitjans que puguin suposar una discreta i acurada publicitat del seu negoci, la qual cosa no està renyida amb l’audàcia i el bon funcionament de la presumpta intel·ligència –diem-ne- comercial.
Cal esperar que tinguin els èxits que suposo esperen obtenir amb aquest astut procediment. I, pel que fa a mi, personalment, i a la resta de la  meva família, agrair-lis la bona intenció amb les seves mostres de suport.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top