Arxiu

Sabadell té molta sort

El dia 22 de maig passat, vaig caure al carrer, d’esquena i rebotant de clatell contra la paret. Vaig quedar estès a terra, veient les estrelles de tots colors. Mig turmentat, vaig arribar al meu domicili amb un dolor fortíssim, però pensant que solament era a causa de la caiguda ja que el cap (que el tinc molt dur) no se’m va obrir. Passaven els dies i el dolor era cada vegada més intens, a pesar de prendre analgèsics, i en veure que no millorava, el dia 31 de maig, vaig decidir anar a Urgències de l’Hospital del Taulí.
Vaig entrar-hi a le 10 del matí i sortir-ne a les 5 de la tarda, després d’haver-me fet un munt de proves i haver comprovat un interès màxim per part de tot l’equip sanitari. Per sort meva, sols era una fortíssi-
ma inflamació de les cervicals.
I es per això que agraeixo de tot cor les atencions rebudes per part del doctor Enric Camderrich i de tot l’equip d’urgències de traumatologia, amb la plena seguretat que enlloc més podria trobar millors atencions.
El meu agraïment i gràcies, gràcies, gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top