Arxiu

Bona rebuda a «Boscos endins» a l’Àgora

Foto: Ll. Franco

Sondheim ha envaït l’Àgora de Sant Oleguer amb un escenari al centre, les dues columnes convertides en arbres i el públic al voltant d’aquests personatges de contes dels germans Grimm que viatgen de la infància a la maduresa.
El musical Boscos endins (Into the woods) s’estrenava dijous passat sota la direcció de Ferran Guiu i Anna Valldeneu, que han omplert de llibres i pàgines l’espai «per reforçar la idea de la fantasia que es fa realitat», ha explicat Guiu. Per al director i professor del taller de teatre musical, l’obra de Stephen Sondheim «té un punt divertit i també un missatge». Les funcions es reprenen dijous i s’allargaran fins diumenge (dissabte amb dos passis).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top