Arxiu

Centre d’Esports decebedor

Després d’haver passat moltes temporades suportant el que els periodistes n’han dit “la travesía del desierto” del Centre d’Esports Sabadell, anant als partits i pagant la quota de soci, per fi aquesta temporada l’equip ha jugat a la Segona A i vam veure i gaudir d’un futbol de la categoria que ens correspon. I ho dic en passat perquè això de gaudir va ser només al començament i ara malauradament ja fa molts partits, sobre tot des que vam perdre amb el Girona, que l’equip del Centre d’Esports ens ha anat defraudant, fracassant estrepitosament. I el que és mes decebedor és que ens hem salvat d’haver de fer la promoció pels pèls, per allò que tantes vegades hem criticat que no es resol al terreny de joc, sinó als despatxos, és a dir, per carambola.
El que tantes temporades i sacrificis ha costat al final hem vist com entrava en risc. I és per això que penso que la junta directiva, amb el senyor Soteras al capdavant, cara a la propera temporada, ha de ser més exigent amb tots, inclòs l’entrenador que, quan fa declaracions va de sobrat i sembla que vagi el primer de la classificació, quan sabem que al futbol no es pot viure de les rendes del passat. Estic esperant veure com serà l’equip la temporada que ve, però amb l’experiència d’aquesta tinc molts dubtes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top