Arxiu

El Rotary Club omple tota la platea de La Faràndula a la gala solidària

Foto: Ll. Franco

El Rotary Club Sabadell es va apuntar un èxit, divendres passat, amb la seva segona Gala Solidària a La Faràndula, que va omplir tota la platea per veure el Màgic Andreu i la Banda de Música de Sabadell i recaptar fons per la fundació privada Atendis.
Així es podrà cobrir, no tot però sí bona part del cost del seu projecte per a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics, un vehicle per als trasllats dels pacients.
El responsable de webmaster del Rotary Club Sabadell, Carles Grau, ha valorat molt positivament la resposta del públic, que «s’ho va passar bé  i va col·laborar amb un acte solidari».
L’any passat el Rotary Club s’estrenava amb aquest tipus de gales amb una reunió d’antics membres dels grups de pop-rock dels anys seixanta a Sabadell, com els Watusi o els Nómadas.
Aquest cop va ser l’humor i els trucs del Màgic Andreu, que va comptar en un número de la segona part amb la seva filla a l’escenari. Les bromes a la platea i amb els voluntaris van ser la marca de la casa d’una vetllada que va tenir un excel·lent colofó musical amb La Banda que dirigeix, amb molt bon nivell, Bernat Castillejo.
Van intervenir en l’acte l’actual president de Rotary Club Sabadell, Francesc Cusidó, i la presidenta de la fundació Atendis, la doctora Joaquima Júdez.

Comentaris
To Top