Arxiu

Maquillatge inspirat en Lady Gaga o David Bowie al «Petit Embassa’t»

Pegasvs

Jocs amb construccions de cartró, pintar un mural col·lectiu o participar en un taller de maquillatge inspirat en les grans estrelles del rock i el pop com David Bowie, Kiss, Michael Jackson o Lady Gaga seran algunes de les activitats del «Petit Embassa’t», el nou espai infantil que incorpora el Festival Independent del Vallès (FIV) a la Bassa de Sant Oleguer dins el 30 Nits.
La quarta edició, que el 7 de juliol ha programat grups com Mishima, Maria Coma, We are Standard o Pegasvs –no cofondre amb els Pegasus de Kitflus i Max Sunyer–, aposta enguany per «acostar la cultura a les futures generacions» amb un racó que, durant els primers compassos del festival –les tres primeres hores– «donarà via lliure a la creativitat i a la interacció entre pares i fills amb les actuacions dels artistes confirmats com a privilegiat teló de fons», anuncien els organitzadors del col·lectiu Sabadell Sona Jove.
El Petit Embassa’t ha estat possible gràcies a la implicació i col·laboració de l’empresa local Eloole, amb la qual s’han dissenyat les activitats i s’ocuparà de la gestió i organització. Eloole és un estudi-taller de disseny i il·lustració que treballa en creacions tan diverses com les joguines i els ninots, l’interiorisme o els murals decoratius, sempre sota la inspiració del món infantil.
Un altre possibilitat per als menors que vinguin acompanyats dels adults serà endur-se un record en forma de fotografia davant un decorat típicament rocker. Els de l’Embassa’t tenen clar que una de les vies principals de transmissió de l’amor per la música és «de pares a fills».
Empreses col·laboradores com Vidal Papers, Figuerola Belles Arts, Poti-Poti, Papereria Figuerola, Imprenta Figuerola i Saltimbanki han donat un cop de mà a Eloole i l’Embassa’t.
Bandes emergents
Quant al cartell musical, cal afegir als citats caps de cartell «bandes emergents» com Gran Amant, Thee Brandy Hips, Cut Your Hair.
Les entrades (20 euros enticipada) es poden adquirir a Sabadell al Teatre Principal, la galeria La Mirada Art de Butxaca, botigues Slider, Kafka Bar i Discos Gong. Atrapalo i TR3SC les venen ‘on line’.
A www.embassat.com, al twitter o el Facebook, es poden tenir més detalls i seguir les novetats d’un festival que presumeix del seu petit format en un entorn agradable i còmode per descobrir propostes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top