Arxiu

Ull amb els medicaments genèrics

Degut al retalls que estan aplicant en Sanitat, l’ICS ha donat unes directrius a tots els metges perquè els medicaments cars, però pel que es veu efectius, siguin substituïts per la plaga del genèrics. Bé aixó em sembla bé, però resulta que, des de fa tres mesos, el medicament que jo prenia pel colesterol m’anava de meravella, estava a 137, per mi perfecte. Ara, des que prenc el genèric que em substitueix l’anterior i fent el mateix tipus de vida que abans en quant a menjar, en tres mesos estic a 238. L’hi vaig comentar al farmacèutic i em va dir: “ Lògic, perquè els excipients dels uns i dels altres són molt diferents i els dels genèrics no fan la seva funció tan correcta”.
I jo em pregunto: ¿no será que de mica en mica ens volen anar foten al canyet i així, a més d’estalviar-se els medicaments, també s’estalviaran les pensions? Perquè d’altra manera no ho entenc.  Crec que juguen una mica amb la nostra salut i per aquí sí que no hi passo.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top