Arxiu

El compositor de música per cinema i àudio-visuals Ivan Capillas, nominat als Premis Internacionals Jerry Goldsmith

La música que el sabadellenc Ivan Capillas va compondre per la campanya promocional de la cadena hotelera de luxe Amanjena, del Marroc, ha estat nominada en la categoria de «Millor Música en Promoció» dels prestigiosos Premis Internacionals Jerry Goldsmith de Música per Cinema i Audiovisual.
Capillas, un compositor de bandes sonores que acumula ja força guardons en festivals i certàmens dels Estats Units, també havia arribat a la semifinal dels premis Jerry Goldsmith d’enguany amb un altre treball que finalment s’ha quedat a les portes de la final: la música de l’obra de teatre Freedom, representada al prestigiós Arcola Theatre de Londres), i que s’havia seleccionat a l’apartat de «Millor Música en Creació Lliure».
Ivan Capillas està molt satisfet de ser-hi perquè «aquests premis son els únics d’aquest tipus a Espanya i estan avalats per grans compositors internacionals de l’àmbit del cinema», assenyala.
Els premis, que es lliuraran el proper 28 de juny a la seu de la Filmoteca d’Andalusia durant la celebració del Festival Internacional de Música de Cine Provincia de Córdoba, s’han anat consolidant al llarg dels anys en el panorama internacional com un referent per a la nova generació de compositors.
Entre els nominats d’aquest any figuren, per exemple, la banda sonora dels llargmetratges Miel de naranjas (de Nuno Malo), Gigantes. La leyenda (de Diego Montesinos) o la nord-ameicana The Owner (de David Alonso Garzón i Mike Marino). Es premien també treballs en curtmetratges, publicitat, documentals, música de lliure creació o films d’animació.
Capillas, que ja ha estat nominat a Còrdova en dues ocasions anteriors, va sumar el mes passat una altra nominació als EUA, el prestigiós Park City Film Music Festival, en la categoria de Millor Banda Sonora per curtmetratge per  Alienated (la mateixa que li van nominar a Hollywood).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top