Arxiu

El Passeig per tots els sabadellencs

Quan el Passeig estigui acabat, no només els comerciants i els veïns recuperaran la normalitat. També ho farem tots els sabadellencs i sabadellenques que podrem disfrutar d’aquest espai altra vegada. Recordo quan, abans que hi hagués el Mercat Provisional, el Passeig era el punt de trobada amb els amics, per anar a prendre alguna cosa, per quedar, per anar a celebrar les victòries del Sabadell (en l’emblemàtica font ens hi vam llençar uns quants quan va pujar a primera!)… Estic content que el nou Passeig hagi tingut en compte tot això. Aquest any ja hem pogut ocupar-lo per Sant Jordi, per la Fira de Santa Llúcia o amb les parades de Medievàlia. I ha estat una bona prova de la capacitat d’atracció de l’espai. Quan estigui arreglat podrà ser el punt neuràlgic del Centre, punt central d’una capital de comarca. Ens ho mereixem!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top