Arxiu

El Passeig del futur

M’ha agradat passejar, ni que sigui virtualment, pel Passeig del futur. M’agrada la imatge que he pogut veure: un espai emblemàtic però útil, un espai modern però alhora amb elements històrics, un entorn per passejar però també per fer-hi activitats. Al cap i a la fi, això és el que ha de ser el centre d’una ciutat. Un espai que convidi a anar-hi, que convidi a passejar-hi i que pugui servir com a espai central de festes, trobades i celebracions. Malauradament el nostre Passeig ha estat massa anys “potes enlaire”. I no només ara, amb les obres del Metro. Ens hem de remuntar ben lluny, amb el Mercat Provisional…. En definitiva, el Passeig ha estat escenari de fets que no li pertoquen com a eix central de la ciutat. I ara, li pertoca ser el que ha de ser: el passeig de tots i totes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top